Montering av kaminer

Önskar ni få en kamin installerad eller en insats kassett i eran öppna spis? Vi kommer ut till er och gör ett kostnadsfritt hembesök och ger er råd och tips om vad som är möjligt att installera. Och vi får höra era önskemål om hur ni har tänkt att ni vill ha det.

Det är mycket lättare att ge er förslag vid ett personligt möte än att diskutera via mail eller telefon samt att vi på Raymonds Mur får en bättre överblick över förutsättningarna vi ska arbeta med. När vi gör en installation så täcker vi arbetena själva med kraftig mjölkpapp samt plast runt arbetsområdet för att undvika att dam och smuts kommer ut i rummet där vi arbetar.

Vi hjälper till med anmälan till er kommun och dom fakta som behövs för installation. Det finns många kaminer på den svenska marknaden så innan ni köper något om ni väljer oss som installatörer ska ni tänka på att den måste
vara miljögodkänd samt CE märkt för svensk marknad. Vi tillhandahåller kaminer som har den standarden och vi lämnar totalpris på arbetet med både kamin och installation.

I undantags fall lämnar vi pris per timme om det inte går att förutse saker som är inbyggt det blir mer rättvist mot kund. Behöver ni skorsten till kaminen så har vi det i vårat sortiment så som tungskorsten och plåtskorsten från olika fabrikat. Ni är hjärtligt välkomna med alla frågor ni kan tänka er.

Mvh// Raymonds Mur & Skorstensrenoveringar.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.