Eldstäder i kök

Hej, vad kul att ni har tänkt att laga något som finns eller skapa en ny dröm i erat hem! Allt från gammal bakugn till kökskamin som inte ser så vacker ut numera.

Vi tar in kaminen om den går att renovera och gör den vacker igen så som den såg ut när den var ny eller så erbjuder vi er en begagnad/ny köksspis.

Det finns hur mycket vackra köksspisar som helst att tillgå idag så som dom har på Josef Davidsson som vi länkar till. Det hittar ni på min hemsida.

Ett kök är nåt som man sitter vid väldigt mycket. Det går att kombinera med moderna induktionshällar i alla dess former beroende på vilka förutsättningar ni har eller varför inte gas?

Ni har drömmarna om hur det ska se ut. Vi på Raymonds mur är eran förlängda arm när det gäller det ni önskar. Vi har rätt mycket bilder som inte ligger på nätet men ge oss bara chansen att komma och titta på jobbet så kan vi diskutera det ni drömmer om och hur ni har tänkt det. Ni skissar och ritar, visar bilder på det ni kan tänka er.

Vi är duktiga på det vi sysslar med och ni ska få det ni har önskat annars har vi misslyckats med era drömmar.

Smaken kan vara olika, inget är rätt eller fel. När vi bygger om kök och dyrligt så täcker vi arbetena runt omkring där vi ska arbeta. Vi hjälper er även med anmälan och så behövs. Kund står för eventuella målningsarbeten efter utfört arbete pga att murbruket ska torka, vi vet inte vilka temperaturer ni har i huset.

Vi är bra på att mura men vi är varken snickare eller målare. Det vi lovar är det dom andra inte kan.

Våra priser är fasta samt att vi kommer i tid och vi skitar inte ner. Det enda som kan göra att vi inte kommer i tid är att någon av mina anställda blir sjuka eller att vi måste hjälpa någon industri med stora förbränningsugnar för då fryser hela samhället.

Men ni står alltid först i kön och vi meddelar er vad som har hänt så vänligen ha lite överseende med det som kan hända.

Mvh
// Raymond på Raymondsmur&skorstensrenoveringar.

Kontakta oss